Ny prosjektleder liker seg på to hjul

AQ9I0855

Han var lei av å pendle fra Kvinesdal. Nå har Øystein Øvrebø funnet drømmejobben fem minutters kjøring fra der han bor.

Tekst og foto: Sveinung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon

– Da muligheten for å jobbe hos Tratec Halvorsen dukket opp, var jeg aldri i tvil, sier 50-åringen, som er ansatt som prosjektleder.

De siste årene har han hatt samme stilling i Aeron-selskapet Aermade i Egersund. Han har også arbeidet i Aeron som servicetekniker offshore og som prosjektleder på marin avdeling.

Før det var han ansatt på på Flekkefjord Slipp. Flere av de tidligere kollegene fra den tiden treffer han nå igjen hos Tratec Halvorsen.

– DET ER ENKLERE å komme i gang når jeg kjenner folk her. Faktisk var jeg innom her i åtte måneder i 2011. Det hjelper også, sier Øystein, som vil utgjøre teamet av prosjektledere sammen med Kurt Ivar Ramsli, Roald Ingebretsen, Stanley Rafoss og Svein Kenneth Krossli.

Han startet i jobben 2. januar. Hovedoppgaven er å lede ulike prosjekter fra salg til ferdig produkt. Så langt er han fornøyd.

– JEG ER JO spent. Det er mye nytt å sette seg inn i. Men arbeidshverdagen virker veldig variert, og det liker jeg, sier Øystein.

På fritiden dyrker han sin interesse for motorsykler – eller mer konkret, Harley Davidson.

– Jeg har en Harley Ultra Classic i garasjen. Det blir litt mekking, men mest kjøring. Jeg er nokså ivrig hele sesongen, sier Øystein, som også er glad i å gå på toppturer i distriktet.

Besto fagprøven med beste karakterer

Etter to år i lære, kan Evan Johnsen (22) og Ulrik Sirnes Birkeland (21) endelig kalle seg industrimekanikere.

Prosjektleder og maratonmann

Tore Tjørnhom byttet ut jobb som vannansvarlig i Kvinesdal kommune med prosjektlederstilling hos Tratec Halvorsen.