Spydspiss i ny internasjonal satsing

Bjørn Tore Nyland bruke nettverket sitt til å selge Tratec Halvorsen internasjonalt. Her sammen med Bjørn Helleren, leder for salg og marked ved Tratec Halvorsen.

I over 20 år har han jobbet mot kunder i Asia. Nå skal Bjørn Tore Nyland bruke nettverket sitt til å selge Tratec Halvorsen internasjonalt.

Tekst og foto: Sveinung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon

 – Jeg gleder med veldig til å komme i gang, sier 57-åringen – som er oppvokst på Moi, men har bodd i Flekkefjord siden 1991.

Ansettelsen av Nyland er en del av en ny strategi i Tratec Halvorsen, som innebærer økt satsing mot det internasjonale markedet for temperatur- og trykkpåkjent utstyr.

Bjørn Tore har jobbet internasjonalt med salg og marked for flere norske selskaper.

– Med sin tunge erfaring og gode relasjoner fra det internasjonale markedet, vil Bjørn Tore være viktig i den videre satsingen vår, sier Bjørn Helleren, leder for salg og marked ved Tratec Halvorsen, og legger til:

– De nærmeste årene vil vi være involvert være i flere store prosjekter på norsk sokkel, blant annet for Equinor og Aker BP. Men på litt lengre sikt tror vi at mye av utbyggingsaktiviteten for produktene våre vi være internasjonalt. Der ønsker vi å være med, og da er det viktig at vi allerede nå jobber med å posisjonere oss, sier Helleren.

Bjørn Tore Nyland blir en del av salgsteamet hos Tratec Halvorsen.

Prosjektleder og maratonmann

Tore Tjørnhom byttet ut jobb som vannansvarlig i Kvinesdal kommune med prosjektlederstilling hos Tratec Halvorsen.

Sommervikarer i full sving

Elise Helleren (21) digitaliserer gamle papirfakturaer, mens Leon Sirnes (16) sveiser på et rør som skal brukes i verkstedet. Møt Tratec Halvorsens sommervikarer!